Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Zvěřina

Maso zvěřiny patří k exkluzivním potravinám a dokonale připravené vždy dodá tabuli slavnostní ráz. Recepty na rychlé pokrmy, jež jsou připravené na pánvi, malými vybranými lahůdkami a moderními variantami tradičních jídel vás chceme nadchnout pro nové chuťové kompozice a ukázat, že si na zvěřině klidně můžete pochutnat i ve všední den. Kromě klasické zvěřinové kuchyně, jako je srnčí hřbet, jelení ragú a zajíc nadivoko, polévek a terin zve k labužnickému hodování i řada receptů na velké pečínky ...

ISBN:978-80-249-0875-5
EAN:9788024908755
Doporučená cena:239 Kč
Počet stran 160 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 15. 5. 2007
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Překladatel: Alena Bezděková
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 4 - Zemědělství
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace