![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Maso zvěřiny patří k exkluzivním potravinám a dokonale připravené vždy dodá tabuli slavnostní ráz. Recepty na rychlé pokrmy, jež jsou připravené na pánvi, malými vybranými lahůdkami a moderními variantami tradičních jídel vás chceme nadchnout pro nové chuťové kompozice a ukázat, že si na zvěřině klidně můžete pochutnat i ve všední den. Kromě klasické zvěřinové kuchyně, jako je srnčí hřbet, jelení ragú a zajíc nadivoko, polévek a terin zve k labužnickému hodování i řada receptů na velké pečínky ...
ISBN: | 978-80-249-0875-5 |
---|---|
EAN: | 9788024908755 |
Doporučená cena: | 239 Kč |
Počet stran | 160 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 15. 5. 2007 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Překladatel: | Alena Bezděková |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 4 - Zemědělství |
![](/front-module/image/logo.png)