Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Zpracování ryb

Informace z oblasti zpracování ryb s ohledem na podmínky získání certifikátů EU. Věnuje se přepravě tržních sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervaci rybího masa, technologickým linkám na zpracování ryb, výrobkům ze sladkovodních ryb, zřizování zpracoven ryb atd. Součástí publikace jsou citace příslušné legislativy. Publikace je určena nejen studentům rybářské školy, ale i provozovatelům zpracoven ryb.

ISBN:978-80-7333-094-1
EAN:9788073330941
Doporučená cena:470 Kč
Počet stran 300 stran
Rozměr 147x211 mm
Pořadí vydání 2.
Datum vydání 15. 11. 2012
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Nakladatelství INFORMATORIUM spol. s r.o.
Tématická skupina 11- Tělovýchova a sport
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace