![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Informace z oblasti zpracování ryb s ohledem na podmínky získání certifikátů EU. Věnuje se přepravě tržních sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervaci rybího masa, technologickým linkám na zpracování ryb, výrobkům ze sladkovodních ryb, zřizování zpracoven ryb atd. Součástí publikace jsou citace příslušné legislativy. Publikace je určena nejen studentům rybářské školy, ale i provozovatelům zpracoven ryb.
ISBN: | 978-80-7333-094-1 |
---|---|
EAN: | 9788073330941 |
Doporučená cena: | 470 Kč |
Počet stran | 300 stran |
Rozměr | 147x211 mm |
Pořadí vydání | 2. |
Datum vydání | 15. 11. 2012 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | INFORMATORIUM spol. s r.o. |
Tématická skupina | 11- Tělovýchova a sport |
![](/front-module/image/logo.png)