V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – Zelenina a luštěniny.
Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu.
Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli tentokrát hrají luštěniny a zelenina, je v knize tradičně zpracováno osvědčeným způsobem „krok za krokem“.
Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.
ISBN: | 978-80-87737-31-6 |
EAN: | 9788087737316 |
Doporučená cena: | 299 Kč |
Počet stran |
96 stran |
Datum vydání |
2018 |
Pořadí vydání |
neurčeno |
Vazba |
kniha, vázaná vazba |
Jazyk |
český |
Autor: |
Jana Vaňková |
Autor: |
Roman Vaněk |
Nakladatelství |
Pražský kulinářský institut |
Tématická skupina |
8 - Zdravotnictví |