Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Zelené koření I.Pěstované druhy

Bylinky a koření jsou magií a inspirací každé kuchyně. Vniknout do tajemství jejich užívání je základem skutečného kuchařského umění, které povyšuje rutinu na kouzelnictví s nevyčerpatelným množstvím rozmanitých chuťových kompozic. Dagmar Lánská je naše nejvýznamnější znalkyně koření. Vytvořila mnoho kalendářů a publikací o pěstování a užití koření, přispívá oblíbenými sloupky o koření do časopisů. První díl obsahuje informace o známém i méně známém zeleném koření - od anděliky po yzop -, o jeho využití v kuchyni a pro zdraví.
ISBN:80-7106-331-2
EAN:9788071063315
Počet stran 164 stran
Datum vydání 21. 10. 1999
Jazyk český
Autor: Dagmar Lánská
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace