![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde můžeme ovlivnit kvalitu použitých surovin, zužitkovat sezónní potraviny a přebytky ze zahrádek. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervování.
ISBN: | 978-80-7322-193-5 |
---|---|
EAN: | 9788073221935 |
Doporučená cena: | 299 Kč |
Počet stran | 224 stran |
Rozměr | 165x235 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 24. 5. 2016 |
Jazyk | český |
Vazba | lepená brožura, obálka s chlopněmi |
Nakladatelství | Nakladatelství Dona s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)