![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Ať už dáváte přednost grilování, rožnění nebo barbecue, posezení u otevřeného ohně patří k vítanému zpestření běžného způsobu bydlení. Grilování, pečení a opékání na terasách a zahradách rozšiřuje obytné prostory domácností a jejich kuchyní. Tato varianta „venkovního“ vaření prošla dlouhým vývojem – od otevřeného ohniště přes grily na dřevěné uhlí, grily s lávovými kameny až po současnou generaci grilů plynových a elektrických. Jak se však dnes vyznat v nepřeberném množství přenosných nebo pojízdných grilů, hotových či stavebnicových zahradních krbů a dalších vymožeností? Nabídkou českého trhu s tímto segmentem vás provede zkušený autor.
ISBN: | 978-80-7366-118-2 |
---|---|
EAN: | 9788073661182 |
Doporučená cena: | 95 Kč |
Počet stran | 80 stran |
Rozměr | 148x210 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 1. 4. 2008 |
Vazba | kniha, brožovaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | ERA group spol. s r.o. |
Tématická skupina | 5 - Technické vědy |
![](/front-module/image/logo.png)