Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Základy konzervace potravin

Základy konzervace potravin jsou vstupním předmětem do odborné potravinářské části studia oboru. Jsou východiskem pro většinu potravinářských technologií, nabízejí orientaci v základních vlastnostech potravin a navozují pochopení hlavních potravinářských oborů a jejich teoretického i praktického ovládnutí.

ISBN:978-80-7375-110-4
EAN:9788073751104
Doporučená cena:150 Kč
Počet stran 137 stran
Pořadí vydání 3. přeprac.
Datum vydání 22. 11. 2007
Jazyk český
Vazba měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Nakladatelství Mendelova univerzita v Brně
Tématická skupina 999 - nezařazeno
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace