![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Trejbalova kuchařka je dokument o vývoji gastronomie let zhruba 1930 až 1980, doklad rozmanitosti a fantazii mistra kuchaře, důkaz měnících se chutí a vůní pokrmů typických pro určitou dobu a společnost. V Paříži zahájil Jaromír Trejbal tehdy velkolepou cestu po proslulých evropských hotelích a restauracích, kde vařil pro filmové hvězdy, státníky, krále. Po návratu domů pracoval od roku 1937 osm let jako osobní kuchař komika Vlasty Buriana.
ISBN: | 978-80-249-1215-8 |
---|---|
EAN: | 9788024912158 |
Doporučená cena: | 299 Kč |
Počet stran | 296 stran |
Rozměr | 170x235 mm |
Pořadí vydání | 2., zde 1. |
Datum vydání | 3. 11. 2009 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)