Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana

Trejbalova kuchařka je dokument o vývoji gastronomie let zhruba 1930 až 1980, doklad rozmanitosti a fantazii mistra kuchaře, důkaz měnících se chutí a vůní pokrmů typických pro určitou dobu a společnost. V Paříži zahájil Jaromír Trejbal tehdy velkolepou cestu po proslulých evropských hotelích a restauracích, kde vařil pro filmové hvězdy, státníky, krále. Po návratu domů pracoval od roku 1937 osm let jako osobní kuchař komika Vlasty Buriana.

ISBN:978-80-249-1215-8
EAN:9788024912158
Doporučená cena:299 Kč
Počet stran 296 stran
Rozměr 170x235 mm
Pořadí vydání 2., zde 1.
Datum vydání 3. 11. 2009
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace