![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je asijské kuchyňské nářadí. Hluboká půlkulatá pánev - wok - je nadčasová, úsporná a přísady v ní si zachovávají přirozenou barvu, strukturu a vůni. Ve woku lze opékat, dusit, vařit v páře i smažit. Suroviny neztácejí krátkou tepelnou úpravou čerstvost, koření zůstává aromatické a pokrmy jsou zdravé a rozmanité. Více než 120 receptů na zeleninové, rybí, masové a drůbeží pokrmy i na exotické sladkosti.
ISBN: | 978-80-249-0871-7 |
---|---|
EAN: | 9788024908717 |
Doporučená cena: | 239 Kč |
Počet stran | 160 stran |
Rozměr | 210x270 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 1. 8. 2007 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Překladatel: | Štumpf, Eugen |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)