Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Výroba potravin a nutriční hodnota

Předkládaná skripta Výroba potravin a nutriční hodnota jsou určena jako studijní materiál ke stejnojmennému předmětu vyučovanému v oboru Technologie potravin na FPBT VŠCHT Praha. Účelem skript je především zkvalitnit a dále systemizovat výuku předmětu a podložit ji odpovídajícím studijním materiálem. Současně je jejich smyslem poskytnout také studentům jiných oborů a dalším zájemcům přehledný text shrnující základní poznatky o nutričně významných složkách potravin a potravinářských surovin a zejména o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
ISBN:978-80-7080-947-1
EAN:9788070809471
Doporučená cena:200 Kč
Počet stran 168 stran
Rozměr 210x297 mm
Datum vydání 2016
Pořadí vydání 1
Jazyk český
Vazba lepená brožura sešitá drátem ze strany
Autor: Marcela Sluková
Nakladatelství Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Tématická skupina 999 - nezařazeno
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace