Předkládaná skripta Výroba potravin a nutriční hodnota jsou určena jako studijní materiál ke stejnojmennému předmětu vyučovanému v oboru Technologie potravin na FPBT VŠCHT Praha. Účelem skript je především zkvalitnit a dále systemizovat výuku předmětu a podložit ji odpovídajícím studijním materiálem. Současně je jejich smyslem poskytnout také studentům jiných oborů a dalším zájemcům přehledný text shrnující základní poznatky o nutričně významných složkách potravin a potravinářských surovin a zejména o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
ISBN: | 978-80-7080-947-1 |
EAN: | 9788070809471 |
Doporučená cena: | 200 Kč |
Počet stran |
168 stran |
Rozměr |
210x297 mm |
Datum vydání |
2016 |
Pořadí vydání |
1 |
Jazyk |
český |
Vazba |
lepená brožura sešitá drátem ze strany |
Autor: |
Marcela Sluková |
Nakladatelství |
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze |
Tématická skupina |
999 - nezařazeno |