Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie - Ubytovací služby

Publikace se zaměřuje na vybrané aspekty řízení ubytovacích zařízení a realizaci ubytovacích služeb. Svým pojetím začleňuje problematiku do širších souvislostí, s důrazem na cestovní ruch. Vytváří obraz o jednotlivých typech a vlastnostech ubytovacích zařízení a jejich služeb, pojednává o ekonomicko-manažerských aspektech realizace ubytovacích služeb a poukazuje na vybraná technická a technologická řešení. V neposlední řadě pokrývá také některé aktuální výzvy a náměty z oblasti hotelového marketingu a prodeje. Kniha přináší nejen aktuální pohledy, pojetí a statistiky současného stavu výše uvedených oblastí, ale snaží se také přinášet náměty aplikace nových, mnohdy jen zatím pilotně zaváděných metod a nástrojů v oblasti hotelového developmentu, procesního řízení, marketingu apod.

ISBN:978-80-7552-253-5
EAN:9788075522535
Doporučená cena:550 Kč
Počet stran 352 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 25. 5. 2016
Jazyk český
Vazba měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Nakladatelství Wolters Kluwer ČR, a. s.
Tématická skupina 1 - Ekonomika
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace