Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomieGastronomické služby

Odborná publikace s podtitulem Gastronomické služby vychází jako první svazek série věnované problematice hotelnictví a gastronomie. Cílem této série je nejen publikovat moderní teoretické i praktické poznatky z oblasti realizace ubytovacích a gastronomických služeb, což by mělo přispět ke zvýšení konkurenceschopnosti podniků daného odvětví, ale také otevřít prostor pro inovaci stávajících ubytovacích a gastronomických provozů a následně rozvoj celého odvětví Hospitality.

ISBN:978-80-7478-498-9
EAN:9788074784989
Doporučená cena:330 Kč
Počet stran 156 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 15. 6. 2014
Jazyk český
Vazba měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Nakladatelství Wolters Kluwer ČR, a. s.
Tématická skupina 8 - Zdravotnictví
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace