![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Odborná publikace s podtitulem Gastronomické služby vychází jako první svazek série věnované problematice hotelnictví a gastronomie. Cílem této série je nejen publikovat moderní teoretické i praktické poznatky z oblasti realizace ubytovacích a gastronomických služeb, což by mělo přispět ke zvýšení konkurenceschopnosti podniků daného odvětví, ale také otevřít prostor pro inovaci stávajících ubytovacích a gastronomických provozů a následně rozvoj celého odvětví Hospitality.
ISBN: | 978-80-7478-498-9 |
---|---|
EAN: | 9788074784989 |
Doporučená cena: | 330 Kč |
Počet stran | 156 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 15. 6. 2014 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Nakladatelství | Wolters Kluwer ČR, a. s. |
Tématická skupina | 8 - Zdravotnictví |
![](/front-module/image/logo.png)