![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia…
To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na KAŽDÉ potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět CO a K ČEMU.
K tomu poslouží i tato knížka, která přichází po publikacích: KOŘENÍ PROTI CHOŘENÍ, VŠECHNO JE JEDlé a NEBUĎME KYSELÍ, BUĎME ZDRAVÍ.
To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na KAŽDÉ potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět CO a K ČEMU.
K tomu poslouží i tato knížka, která přichází po publikacích: KOŘENÍ PROTI CHOŘENÍ, VŠECHNO JE JEDlé a NEBUĎME KYSELÍ, BUĎME ZDRAVÍ.
ISBN: | 978-80-7387-644-9 |
---|---|
EAN: | 9788073876449 |
Počet stran | 392 stran |
Datum vydání | 1. 3. 2013 |
Vazba | kniha, brožovaná vazba |
Jazyk | český |
Autor: | Hana Synková |
Nakladatelství | MUDr. Stanislav Juhaňák - TRITON |
Tématická skupina | 8 - Zdravotnictví |