![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Publikace se zabývá managementem hotelových a gastronomických zařízení a dopadem ekonomické krize na něj. Autor řeší hlavně praktické hledisko tohoto problému, který analyzuje v 11 empirických výzkumech a šetřeních, které jsou v knize uvedeny a rozebrány. Kniha poslouží jak manažerům hotelových zařízení, tak studentům.
ISBN: | 978-80-7478-365-4 |
---|---|
EAN: | 9788074783654 |
Doporučená cena: | 330 Kč |
Počet stran | 152 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 15. 11. 2013 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Nakladatelství | Wolters Kluwer ČR, a. s. |
Tématická skupina | 1 - Ekonomika |
![](/front-module/image/logo.png)