Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Velká kuchařka a učebnice olejovo-bílkovinové stravy

Autor Lothar Hirneise je v celém světě uznávaný odborník na olejovo-bílkovinovou stravu Dr. Johanny Budwig, světoznámé německé vědkyně, sedmkrát nominované na Nobelovu cenu za úspěchy při léčbě rakoviny, a na alternativní způsoby léčby rakoviny. Dozvíte se, jak vznikla olejovo-bílkovinová strava a na jakém principu je založena. Je zde podrobně popsán celý systém této stravy a zodpovězeny nejčastější otázky. V další části knihy naleznete přesný recept na olejovo-tvarohový krém, linomel a oleolux, které tvoří základ olejovo-bílkovinové stravy, a velké množství originálních receptů s více než třemi sty barevnými fotografiemi. Olejovo-bílkovinová strava je také výbornou prevencí proti civilizačním chorobám, např. proti diabetu, kardiovaskulárním nemocem, astmatu, artróze či depresím. V poslední části knihy Lothar Hirneise vysvětluje pojem kauzanetika, rozebírá onemocnění rakovinou z jiného úhlu, než je běžné, a hlavně popisuje, jakých vynikajících výsledků s olejovo-bílkovinovou stravou je dosahováno v jeho 3E-centru (školicí centrum v Buochu, SRN).

ISBN:978-80-906522-0-0
EAN:9788090652200
Doporučená cena:390 Kč
Počet stran 344 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 6. 12. 2016
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Překladatel: Cmurová, Helena
Nakladatelství Nempe
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace