Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Velká škola vaření

Vše začíná nákupem - V zevrubné kapitole Zbožíznalství najdete důležité informace o zelenině, bylinkách, rybách a mořských plodech, masu, drůbeži a zvěřině, tuzemském i exotickém ovoci. Dozvíte se, jak si ověřit čerstvost a kvalitu potravin. Více než 500 receptů - Pokladnice chuťových požitků: vyhlášené pokrmy klasické kuchyně, jednoduchá domácí jídla pro všední den, lákavá lehká sousta, rafinované kuchařské výtvory a mezinárodní speciality. Přes 1 000 fotografií - Exkluzivní barevné snímky vám přiblíží nepřeberné množství surovin a způsob jejich zpracování, jednotlivé pracovní postupy krok za krokem a hotové pokrmy, od rychlého občerstvení až po mistrovská díla, od předkrmu po dezert. Kuchařská kniha pro tři generace - Neměla by chybět v žádné domácnosti! Babička v ní objeví tradiční recepty z domácí kuchyně, maminka si vyzkouší speciality z ciziny a dcera se podle podrobného pracovního postupu naučí základům vaření a pečení s mnoha obměnami. Úspěch je pro všechny zaručen!

ISBN:80-249-0207-9
EAN:8024902079
Doporučená cena:399 Kč
Počet stran 400 stran
Rozměr 210x285 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 9. 10. 2003
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Ilustrátor: fotografie - Eising Susi a Pete A.
Překladatel: Štumpf Eugen
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace