![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Tato obsáhlá kniha o vaření vás provede kuchyněmi od Dálného východu přes Středomoří až po Mexiko. Pokud jste si ještě netroufli na náročnější recepty, jako jsou například Ústřice á la Rockefeller, tak s touto knihou to pro vás bude hračka. Recepty jsou zprostředkované krok za krokem a doprovázeny fotografiemi. V knize je celá řada předkrmů, hlavních chodů i dezertů. Opravdovými skvosty této knihy jsou technologické postupy. Konečně se dozvíte, jak se nejsnáze vylupuje krabí maso nebo jak připravit dokonalý steak.
ISBN: | 978-80-7321-583-5 |
---|---|
EAN: | 9788073215835 |
Doporučená cena: | 990 Kč |
Počet stran | 544 stran |
Rozměr | 229x276 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 12. 10. 2011 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Překladatel: | Rákosníková, Jitka - Brabcová, Blanka |
Nakladatelství | Fortuna Libri |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)