![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
První velká japonská kuchařka v České republice! Nechte se inspirovat oblíbenými recepty této asijské kuchyně. Pod vedením čtyř nejlepších japonských kuchařů, kteří působí v České republice, zvládnete přípravu sushi i japonských specialit krok za krokem. Návody jak připravit ryby, rýži, zeleninu a výběr kuchyňského náčiní doplňují další důležité rady a informace. Všechny recepty připravíte ze surovin, které jsou snadno dostupné v obchodní síti v ČR.
ISBN: | 978-80-253-1681-8 |
---|---|
EAN: | 9788025316818 |
Doporučená cena: | 399 Kč |
Počet stran | 152 stran |
Rozměr | 270x210 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 16. 4. 2013 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Nakladatelství | Jan Eisler - FRAGMENT |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)