Výpravný a bohatě ilustrovaný kulinářský cestopis, který se zaměřuje nejen na tradiční recepty italské kuchyně, ale i na mnohá fakta z kulinářské historie této středomořské země. I přesto, že si italská kuchyně zachovává regionální ráz, všeobecně platí, že italský jídelní lístek, podobně jako většiny středomořských zemí, je dnes jedním z nejzdravějších.
ISBN: | 80-7209-595-1 |
---|---|
EAN: | 8072095951 |
Doporučená cena: | 299 Kč |
Počet stran | 256 stran |
Rozměr | 200x260 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 17. 9. 2004 |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Jazyk | ostatní |
Autor: | Hejný, Petr |
Překladatel: | Čížková, Jana |
Nakladatelství | Nakladatelství Slovart, s.r.o. |
Tématická skupina | 999 - nezařazeno |