![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Kniha zkušených autorů z oblasti gastronomie vám nabízí recepty na tradiční jídla, která neodmyslitelně patří do české kuchyně, zajímavé lidové pokrmy, oblíbené recepty od sousedů, trochu exotiky, recepty na využití méně známých surovin, jednoduché recepty na každodenní vaření, slavnostní recepty na oslavy, Vánoce, Velikonoce či Nový rok. Najdete v ní vše od studené kuchyně, polévek přes maso, ryby, a plody moře, zeleninu, brambory, těstoviny až po moučníky a konzervování. Obsáhlá kuchařka vás v úvodu seznámí se základy bourání masa, poskytne vám informace o bylinkách a méně známých druzích zeleniny a ovoce a pak vás už čeká přes 2000 receptů s více než 500 barevnými fotografiemi.
ISBN: | 978-80-7529-213-1 |
---|---|
EAN: | 9788075292131 |
Doporučená cena: | 499 Kč |
Počet stran | 528 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 9. 6. 2016 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | Nakladatelství Slovart, s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)