Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Vejce nebo slepice

Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty.

ISBN:978-80-249-1891-4
EAN:9788024918914
Doporučená cena:299 Kč
Počet stran 184 stran
Rozměr 170x240 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 4. 5. 2012
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace