![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty.
ISBN: | 978-80-249-1891-4 |
---|---|
EAN: | 9788024918914 |
Doporučená cena: | 299 Kč |
Počet stran | 184 stran |
Rozměr | 170x240 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 4. 5. 2012 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)