Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Vegetariánská kuchyně

Knížka určená pro příznivce rostlinné stravy, kombinované s vejci, mlékem a mléčnými výrobky. Přirozenou předností vegetariánské kuchyně je její pestrost, dostatek vitamínů, minerálních látek a žádané vlákniny. Kniha přináší takové předpisy, jejichž obměnou získáte dostatečný základ bohatého jídelníčku. Receptář vychází z dobrých zkušeností některých zahraničních kuchyní proslulých konzumací zeleniny, ale i generacemi prověřené staré české kuchyně, ozdravěné od živočišných tuků apod.
ISBN:80-7106-606-0
EAN:9788071066064
Počet stran 80 stran
Datum vydání 1. 10. 2002
Jazyk český
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace