Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Vegetariánská středomořská kuchařka100 originálních italských receptů

Příručka obsahuje jedinečné vegetariánsky laděné recepty z celé Itálie doplněné celostránkovými barevnými fotografiemi, dále tipy a rady i krátké odbočky do kulinární historie. Je určena všem, kdo chtějí proniknout do základů jedné z nejzdravějších kuchyní světa, zvládnout její techniky a naučit se připravovat nepřekonatelné kulinářské speciality. Je rozdělena na kapitoly Předkrmy, Polévky, Těstoviny a rýže, Hlavní chody, Přílohy a saláty, Pizza a focaccia a Moučníky a v každé z nich představuje klasické i méně známé pokrmy využívající pestrou nabídku surovin ze všech italských regionů, které jsou ale dostupné i u nás. Sestavili je známí italští šéfkuchaři ve spolupráci s institucí nazvanou Academia Barilla, jež byla založena v Parmě roku 2004 jako první centrum zaměřené na ochranu, rozvoj a podporu autentické regionální italské gastronomie.

ISBN:978-80-204-3715-0
EAN:9788020437150
Doporučená cena:399 Kč
Počet stran 240 stran
Rozměr 200x230 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 3. 9. 2015
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Překladatel: Svobodová, Ivana
Nakladatelství Mladá fronta, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace