![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Příručka obsahuje jedinečné vegetariánsky laděné recepty z celé Itálie doplněné celostránkovými barevnými fotografiemi, dále tipy a rady i krátké odbočky do kulinární historie. Je určena všem, kdo chtějí proniknout do základů jedné z nejzdravějších kuchyní světa, zvládnout její techniky a naučit se připravovat nepřekonatelné kulinářské speciality. Je rozdělena na kapitoly Předkrmy, Polévky, Těstoviny a rýže, Hlavní chody, Přílohy a saláty, Pizza a focaccia a Moučníky a v každé z nich představuje klasické i méně známé pokrmy využívající pestrou nabídku surovin ze všech italských regionů, které jsou ale dostupné i u nás. Sestavili je známí italští šéfkuchaři ve spolupráci s institucí nazvanou Academia Barilla, jež byla založena v Parmě roku 2004 jako první centrum zaměřené na ochranu, rozvoj a podporu autentické regionální italské gastronomie.
ISBN: | 978-80-204-3715-0 |
---|---|
EAN: | 9788020437150 |
Doporučená cena: | 399 Kč |
Počet stran | 240 stran |
Rozměr | 200x230 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 3. 9. 2015 |
Vazba | kniha, brožovaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Svobodová, Ivana |
Nakladatelství | Mladá fronta, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)