Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Vegetariánská kuchařkaAcademia Barilla - 100 snadných italských receptů

Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce i květy některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům a nízkým srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od severu k jihu, pokryt zeleninovými zahradami a hospodářstvími, úžasným živým kobercem, který je barevný a rozmanitý. Poskytuje zdánlivě nekonečné množství pokrmů, rozličně připravovaných, jimž se nic nevyrovná. Italové milují plody své země a naučili se, jak je využívat nejnápaditějšími způsoby a zpracovat všechny jejich jedlé části.Zelenina byla vždy základní součástí italského gastronomického umění, po staletí formovala chuť Italů všech společenských vrstev...

ISBN:978-80-206-1594-7
EAN:9788020615947
Doporučená cena:349 Kč
Počet stran 160 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 9. 5. 2016
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Nakladatelství Academia Barilla
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace