Klasická kuchařka určená pro domácí vaření představuje dnes už vskutku národní bohatství naší gastronomie. Získala si všechny generace kuchařů a kuchařek. Přehledné zpracování, jehož základem je česká kuchyně charakteristická polévkami, moučnými pečenými i vařenými pokrmy, úpravou mas v omáčkách a rozmanitosti bramborových jídel, nabízí začátečníkům, ale i profesionálům spolehlivé, časem prověřené a odborně uspořádané předpisy. Více než 1700 receptů od polévek až po zákusky.
ISBN: | 978-80-7549-260-9 |
EAN: | 9788075492609 |
Doporučená cena: | 399 Kč |
Datum vydání |
31. 01. 2019 |
Pořadí vydání |
20. |
Počet stran |
504 stran |
Rozměr |
178 × 245 mm |
Vazba |
kniha, vázaná vazba |
Jazyk |
český |
Autor: |
Joza Břízová |
Autor: |
Maryna Klimentová |
Nakladatelství |
Esence |
Tématická skupina |
8 - Zdravotnictví |