![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Beskydy, Vsetín, Rožnov pod Radhoštěm se skanzenem. Nabízíme vám další krajové speciality. Charakteristickou složku výživy na Valašsku představovaly produkty salašnictví. Na horských salaších se pásla stáda ovcí a koz a jejich mléko se zpracovávalo na ovčí sýr, brynzu, žinčici. Dnes už doznal jídelníček mnoha změn. Ochutnejte z bohatého receptáře tradičních, typických i oblíbených pokrmů a obohaťte svou slovní zásobu o valašský gastronomický slovníček.
ISBN: | 978-80-249-1966-9 |
---|---|
EAN: | 9788024919669 |
Doporučená cena: | 229 Kč |
Počet stran | 248 stran |
Rozměr | 125x200 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 16. 10. 2012 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Ilustrátor: | Bozděchová, Martina |
Nakladatelství | Ikar |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)