![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Už nikdy housky k snídani nebo koláč ke kávě? Diagnóza celiakie, nesnášenlivost lepku, postiženého v prvním okamžiku vyvede z rovnováhy. Gluten (lepek), lepivá bílkovina mnoha druhů obilí, se neskrývá jen v obilných výrobcích, nýbrž i v hotových produktech, v koření a v lécích. Výběr receptů je náhle omezený, studování seznamů přísad se stane povinností. Ale nedělejte si starosti, tento rádce s recepty, nákupními tipy a přehledem potravin vám usnadní přechod na bezlepkový život.
ISBN: | 978-80-7236-696-5 |
---|---|
EAN: | 9788072366965 |
Doporučená cena: | 169 Kč |
Počet stran | 128 stran |
Pořadí vydání | 2. |
Datum vydání | 31. 5. 2010 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Nakladatelství | JAN VAŠUT s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)