Recepty na úpravu jídel (polévek, salátů, hlavních jídel, výluhů) z mnoha druhů pěstovaných hub - žampionů, hlív, límcovky, šiitake, penízovky, ucha Jidášova aj., které obsahují látky příznivě působící na lidské zdraví, především na tzv. civilizační onemocnění (imunita, rakovina, tlak). Stručně jsou uvedeny i možnosti amatérského pěstování.
ISBN: | 978-80-209-0354-9 |
---|---|
EAN: | 9788020903549 |
Doporučená cena: | 120 Kč |
Počet stran | 112 stran |
Rozměr | 145x210 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 25. 6. 2007 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Nakladatelství | Brázda |
Tématická skupina | 4 - Zemědělství |