![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Titanový materiál zajišťuje rychlý rozvod tepla a tím se doba vaření zkrátí na minimum. Při vaření na titanu se nic nepřipaluje, nepřipéká a navíc lze vařit zcela bez tuku. V kuchařce autorky Kariny Havlů se dozvíte, jak s titanovým nádobím zacházet, vařit v něm a samozřejmě nebudou chybět klasické a zároveň nevšední, zajímavé recepty. Řada pokrmů od masa až po moučníky je vzhledem k použitému materiálu připravována i bez tuku, což jistě ocení ten, kdo z jakéhokoli důvodu nechce nebo nemůže tuk při vaření používat. Kromě toho je zde uvedena zvláštní kapitola pro vaření v páře a to díky speciálnímu systému Glasgarsystem. S tímto pomocníkem bude celý oběd hotový za 30 minut!
ISBN: | 978-80-7429-284-2 |
---|---|
EAN: | 9788074292842 |
Doporučená cena: | 168 Kč |
Počet stran | 160 stran |
Rozměr | 145x200 mm |
Pořadí vydání | 2. |
Datum vydání | 13. 6. 2012 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Nakladatelství | Nakladatelství H+H Vyšehradská,s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)