Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

VývaryNejlepší recepty na vývary, polévky, rizota a omáčky

Objevte zázračné schopnosti obyčejného vývaru, který posiluje kosti, napomáhá regeneraci lidského těla a je jedním z nejvýživnějších jídel na světě. Vývar je koncentrovaný elixír chuti a zdraví, bez kterého se při vaření prostě neobejdete. Dlouhodobě slaví úspěch v kuchyních celého světa a zároveň v sobě pojí kouzlo dávných let s vědecky podloženými fakty o výživě moderní doby. Vývary jsou nadčasové, procházejí kulturami, generacemi a staletími, a ať je znáte pod jakýmikoli názvy, nic zdraví prospěšnějšího nenajdete. Kuchařka nabízí recepty na deset základních vývarů z masa, ryb i zeleniny. Přečtěte si, jaké jsou jejich nutriční výhody, a pak je s knihou krok za krokem uvařte! Navíc obsahuje přes padesát receptů na polévky, rizota, omáčky a jídla založená na dušeném mase se zeleninou, jejichž podstatu tvoří jeden z vývarů. Všechna uvedená jídla lze připravit velice snadno. Recepty nevyžadují žádné zvláštní znalosti a snadno se jimi dokáží řídit i ti nejméně zkušení kuchaři a kuchařky.

ISBN:978-80-204-4241-3
EAN:9788020442413
Doporučená cena:349 Kč
Počet stran 176 stran
Rozměr 232x207 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 23. 1. 2017
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Překladatel: Lyčková, Barbora
Nakladatelství Mladá fronta, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace