Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Výroba potravin rostlinného původuNávody do cvičení I.

Skriptum Výroba potravin rostlinného původu - Návody do cvičení I. obsahuje návody do cvičení předmětu Potravinářská technologie a biotechnologie I, Technologie výroby potravin rostlinného původu I a Speciální potravinářská technologie II. Pro zjednodušení a větší přehlednost textu je, pokud není uvedeno jinak, pro hodnoty standardně vyjadřované v hmotnostních procentech % (w/w) používán zkrácený zápis %. Text skripta je psán podle Nového akademického slovníku cizích slov A – Ž, který doporučuje využívat progresivní způsob psaní, proto jsou v textu používány přípony -áza pro enzymy a -óza pro sacharidy atd. Při zpracování textu byly použity postupy doporučované Českými technickými normami. Čerpáno bylo také z legislativy ČR a EU ve stavu platném k září 2013. Použity byly také standardy, které v době zpracování textu již nebyly platné, ale při demonstraci principů testování kvality surovin zaujímají nenahraditelné místo.

ISBN:978-80-7454-331-9
EAN:9788074543319
Doporučená cena:209 Kč
Počet stran 98 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 25. 9. 2014
Jazyk český
Vazba měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou
Nakladatelství Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Tématická skupina 999 - nezařazeno
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace