![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Skriptum je určeno zejména pro studenty bakalářského a navazujícího magisterského stupně studia ve studijním programu Chemie a technologie potravin. Je základním studijním materiálem pro výuku předmětů Potravinářská technologie a biotechnologie I (bakalářský stupeň studijního programu Chemie a technologie potravin), Technologie výroby potravin rostlinného původu I (navazující magisterský stupeň oboru Technologie potravin) a Speciální potravinářská technologie II (navazující magisterský stupeň oborů Technologie tuků, detergentů a kosmetiky a Chemie potravin a bioaktivních látek).
ISBN: | 978-80-7454-278-7 |
---|---|
EAN: | 9788074542787 |
Doporučená cena: | 495 Kč |
Počet stran | 304 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 17. 10. 2013 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Nakladatelství | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
Tématická skupina | 999 - nezařazeno |
![](/front-module/image/logo.png)