Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Výživou proti rakoviněPrevence rakoviny pomocí stravy

V době, kdy se rakovina stala celosvětovým „strašákem“, přicházejí dva onkologové z kanadského Québecu s návodem, jak se proti této zhoubné nemoci chránit správnou výživou. Úvodní kapitoly jsou věnovány stručné charakteristice rakoviny, jejím příčinám, vývoji a léčbě. Hlavní část knihy se zabývá otázkou, jakou roli hraje v tomto procesu strava, zejména pak potravinami, které tuto nemoc zpomalují či dokážou její postup zastavit. Nejnovější výzkumy ukazují, že kromě ovoce a zeleniny i další potraviny jako zelený čaj, červené víno nebo čokoláda obsahují protirakovinné složky. Každodenní vhodně zvolená strava tedy může působit terapeuticky – výživa se tak může stát prostým, ale účinným prostředkem proti vzniku a postupu rakoviny.

ISBN:978-80-7021-907-2
EAN:9788070219072
Doporučená cena:298 Kč
Počet stran 216 stran
Rozměr 215x215 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 30. 11. 2008
Jazyk český
Vazba měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou
Autor: Válková, Marie
Překladatel: Kliková, Gabriela
Nakladatelství Vyšehrad spol.s r.o.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace