Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně.
ISBN: | 978-80-7462-866-5 |
---|---|
EAN: | 9788074628665 |
Doporučená cena: | 598 Kč |
Počet stran | 728 stran |
Rozměr | 160x230 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 19. 11. 2015 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Nakladatelství | Nakladatelství JOTA s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |