![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i návody na různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.
ISBN: | 978-80-7322-192-8 |
---|---|
EAN: | 9788073221928 |
Doporučená cena: | 299 Kč |
Počet stran | 216 stran |
Rozměr | 165x235 mm |
Pořadí vydání | 3. |
Datum vydání | 25. 1. 2016 |
Jazyk | český |
Vazba | lepená brožura, obálka s chlopněmi |
Nakladatelství | Nakladatelství Dona s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)