Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i návody na různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

ISBN:978-80-7322-192-8
EAN:9788073221928
Doporučená cena:299 Kč
Počet stran 216 stran
Rozměr 165x235 mm
Pořadí vydání 3.
Datum vydání 25. 1. 2016
Jazyk český
Vazba lepená brožura, obálka s chlopněmi
Nakladatelství Nakladatelství Dona s.r.o.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace