Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Udíme, nasolujeme, sušímePrůvodce proslulými delikatesami z masa a ryb

Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uzeného zastudena až po lososa uzeného horkým kouřem. Je plná srozumitelných a jednoduchých návodů na stavbu vlastních jednoduchých udíren a také tipů, jak improvizovat s pomocí venkovního grilu a běžného vybavení domácnosti. Doporučuje rovněž, jaké druhy dřeva volit pro tu kterou potravinu, aby s ní výsledná kouřová příchuť co nejlépe ladila. Samozřejmostí jsou návody krok za krokem, jak nasolovat v láku i nasucho a další, stejně jako odborné rady, jak se zdokonalovat v tomto prastarém řemeslném umění. Dodejte dobrým surovinám přidanou hodnotu tím, že je přírodně ochutíte.

ISBN:978-80-7529-191-2
EAN:9788075291912
Doporučená cena:399 Kč
Počet stran 224 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 3. 11. 2016
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Překladatel: Moravcová, Stanislava ml.
Nakladatelství Nakladatelství Slovart, s.r.o.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace