![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uzeného zastudena až po lososa uzeného horkým kouřem. Je plná srozumitelných a jednoduchých návodů na stavbu vlastních jednoduchých udíren a také tipů, jak improvizovat s pomocí venkovního grilu a běžného vybavení domácnosti. Doporučuje rovněž, jaké druhy dřeva volit pro tu kterou potravinu, aby s ní výsledná kouřová příchuť co nejlépe ladila. Samozřejmostí jsou návody krok za krokem, jak nasolovat v láku i nasucho a další, stejně jako odborné rady, jak se zdokonalovat v tomto prastarém řemeslném umění. Dodejte dobrým surovinám přidanou hodnotu tím, že je přírodně ochutíte.
ISBN: | 978-80-7529-191-2 |
---|---|
EAN: | 9788075291912 |
Doporučená cena: | 399 Kč |
Počet stran | 224 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 3. 11. 2016 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Moravcová, Stanislava ml. |
Nakladatelství | Nakladatelství Slovart, s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)