Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Učebnice zavařování a konzervacejak uchovávat potraviny

Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a sterilované zeleniny, se zvláštními sterilizačními re

ISBN:80-86179-67-2
EAN:8086179672
Doporučená cena:178 Kč
Počet stran 232 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 1. 1. 2001
Jazyk český
Vazba pevné desky, plátěný potah, přebal
Nakladatelství Nakladatelství Fontána
Tématická skupina 2 - Společenské vědy; osvěta
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace