Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a sterilované zeleniny, se zvláštními sterilizačními re
ISBN: | 80-86179-67-2 |
---|---|
EAN: | 8086179672 |
Doporučená cena: | 178 Kč |
Počet stran | 232 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 1. 1. 2001 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, plátěný potah, přebal |
Nakladatelství | Nakladatelství Fontána |
Tématická skupina | 2 - Společenské vědy; osvěta |