Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Tradiční čínské učení o zdravé výživěUmění správně vařit a jíst

Nejstarší strava s nejléčivějšími účinky . Vitalita, zdraví a radost ze života s energetickou silou výživy podle čínského systému pěti živlů. Tento tradiční způsob byl zkoumán a dál rozvíjen po tři tisíciletí. Výchozím základem je celá potravina jako živá jednota a její energetický účinek na lidský organismus. Termický účinek a živly jídel jsou klíčem ke zdravotnímu úspěchu – vyrovnáváním a harmonizací čchi.

ISBN:978-80-7336-108-2
EAN:9788073361082
Doporučená cena:318 Kč
Počet stran 237 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 3. 7. 2013
Jazyk český
Vazba měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Překladatel: Krausová, Ivana
Nakladatelství Nakladatelství Fontána
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace