Česká a slovenská gastronomie nabízí velké bohatství národních, krajových i lokálních receptur. Téměř encyklopedicky sestavená kuchařská kniha Márie Hajkové obsahuje kromě tradičních jídel i velký výběr nejrozmanitějších specialit - brynzovou pomazánku, zelnici, debrecínskou roštěnku, telecí paprikáš, tokáň na pepři, dušenou tarhoni, halušky, střapačky s hlávkovým zelím, hanácké koláče, bratislavské rohlíčky, brněnské koláčky a mnoho dalších. V současném uspěchaném světě oceníte pokrmy připravované v tlakovém hrnci, pro přátelská setkání zvolíte neopakovatelnou úpravu na grilu, obohatíte domácí jídelníček o množství zeleninových a bezmasých jídel. V nabídce moučníků najdete sladkosti od nejjednodušších až po slavnostní dorty. Rozsáhlý repertoár doplňuje mnoho pokrmů vhodných pro děti.
ISBN: | 80-249-0064-5 |
---|---|
EAN: | 8024900645 |
Doporučená cena: | 249 Kč |
Počet stran | 320 stran |
Rozměr | 170x235 mm |
Pořadí vydání | druhé (v EMG první) |
Datum vydání | 23. 7. 2003 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |