Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Tradiční česká a slovenská kuchařka

Česká a slovenská gastronomie nabízí velké bohatství národních, krajových i lokálních receptur. Téměř encyklopedicky sestavená kuchařská kniha Márie Hajkové obsahuje kromě tradičních jídel i velký výběr nejrozmanitějších specialit - brynzovou pomazánku, zelnici, debrecínskou roštěnku, telecí paprikáš, tokáň na pepři, dušenou tarhoni, halušky, střapačky s hlávkovým zelím, hanácké koláče, bratislavské rohlíčky, brněnské koláčky a mnoho dalších. V současném uspěchaném světě oceníte pokrmy připravované v tlakovém hrnci, pro přátelská setkání zvolíte neopakovatelnou úpravu na grilu, obohatíte domácí jídelníček o množství zeleninových a bezmasých jídel. V nabídce moučníků najdete sladkosti od nejjednodušších až po slavnostní dorty. Rozsáhlý repertoár doplňuje mnoho pokrmů vhodných pro děti.

ISBN:80-249-0064-5
EAN:8024900645
Doporučená cena:249 Kč
Počet stran 320 stran
Rozměr 170x235 mm
Pořadí vydání druhé (v EMG první)
Datum vydání 23. 7. 2003
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace