Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru

Cílem disertační práce bylo zabývat se problematikou bezlepkového pečiva vyrobeného ze zmrazeného těsta, nebo polotovaru. Pečivo, které bylo v průběhu svého technologického procesu vystaveno mrazení, je v současné době hojně k dostání v tržní síti. Tento druh výrobků s sebou nese jak pozitiva – zásobování „čerstvým“ pečivem v průběhu celého dne, tak negativa – zhoršení texturních vlastností v porovnání s čerstvě upečeným pečivem.
ISBN:978-80-7454-979-3
EAN:9788074549793
Počet stran 56 stran
Datum vydání 09. 02. 2021
Pořadí vydání První
Jazyk český
Vazba e-kniha - pdf
Autor: Lucie Pernikářová
Nakladatelství Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Tématická skupina 999 - nezařazeno
Neprodejná publikace. Publikaci je možné poptávat zde: Volně dostupné na http://hdl.handle.net/10563/45991
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace