Cílem disertační práce bylo zabývat se problematikou bezlepkového pečiva
vyrobeného ze zmrazeného těsta, nebo polotovaru. Pečivo, které bylo v průběhu
svého technologického procesu vystaveno mrazení, je v současné době hojně
k dostání v tržní síti. Tento druh výrobků s sebou nese jak pozitiva – zásobování
„čerstvým“ pečivem v průběhu celého dne, tak negativa – zhoršení texturních
vlastností v porovnání s čerstvě upečeným pečivem.
ISBN: | 978-80-7454-979-3 |
EAN: | 9788074549793 |
Počet stran |
56 stran |
Datum vydání |
09. 02. 2021 |
Pořadí vydání |
První |
Jazyk |
český |
Vazba |
e-kniha - pdf |
Autor: |
Lucie Pernikářová |
Nakladatelství |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
Tématická skupina |
999 - nezařazeno |
| Neprodejná publikace. Publikaci je možné poptávat zde: Volně dostupné na http://hdl.handle.net/10563/45991 |