Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde můžeme ovlivnit kvalitu použitých surovin, zužitkovat sezónní potraviny a přebytky ze zahrádek. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervování.
ISBN: | 978-80-7322-244-4 |
EAN: | 9788073222444 |
Doporučená cena: | 329 Kč |
Počet stran |
224 stran |
Rozměr |
165 x 235 mm |
Datum vydání |
03. 07. 2023 |
Pořadí vydání |
2. |
Jazyk |
český |
Vazba |
lepená brožura, obálka s chlopněmi |
Autor: |
Alena Doležalová a kol. |
Nakladatelství |
Nakladatelství Dona s.r.o. |
Tématická skupina |
999 - nezařazeno |