Předložená učebnice se skládá ze tří hlavních částí. V první části je popsán odběr a zpracování biologického materiálu a legislativa související s pitevním provozem. Nejrozsáhlejší druhá část obsahuje popis rozličných pitevních technik, které se rutinně nepoužívají, ale čas od času jsou nezbytně nutné pro správné posouzení vzniklých patologických a traumatických změn. Poslední část slouží k porozumění základům preparačních a balzamačních technik.
ISBN: | 978-80-210-5898-9 |
EAN: | 9788021058989 |
Doporučená cena: | 204 Kč |
Počet stran |
94 stran |
Rozměr |
210x297 mm |
Pořadí vydání |
1. |
Datum vydání |
17. 9. 2012 |
Jazyk |
český |
Vazba |
měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Autor: |
Jan Frišhons |
Autor: |
Marek Joukal |
Nakladatelství |
Masarykova univerzita |
Tématická skupina |
17 - VŠ skripta |