Učební texty Technologie čokolády a cukrovinek jsou určeny zejména studentům magisterského studia na Fakultě potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Skripta rovněž mohou zaujmout všechny, kteří se o čokoládu a cukrovinky zajímají nebo se dokonce rozhodnou tyto potraviny sami vyrábět.
ISBN: | 978-80-7592-077-5 |
EAN: | 9788075920775 |
Doporučená cena: | 300 Kč |
Počet stran |
130 stran |
Rozměr |
210x297 mm |
Datum vydání |
31. 12. 2020 |
Pořadí vydání |
2. přepracované a aktualizované vydání |
Jazyk |
český |
Vazba |
lepená brožura sešitá drátem ze strany |
Autor: |
Jana Čopíková a kolektiv |
Nakladatelství |
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze |
Tématická skupina |
17 - VŠ skripta |