Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Technologie čokolády a cukrovinek

Učební texty Technologie čokolády a cukrovinek jsou určeny zejména studentům magisterského studia na Fakultě potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Skripta rovněž mohou zaujmout všechny, kteří se o čokoládu a cukrovinky zajímají nebo se dokonce rozhodnou tyto potraviny sami vyrábět.
ISBN:978-80-7592-077-5
EAN:9788075920775
Doporučená cena:300 Kč
Počet stran 130 stran
Rozměr 210x297 mm
Datum vydání 31. 12. 2020
Pořadí vydání 2. přepracované a aktualizované vydání
Jazyk český
Vazba lepená brožura sešitá drátem ze strany
Autor: Jana Čopíková a kolektiv
Nakladatelství Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Tématická skupina 17 - VŠ skripta
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace