Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Středomořská kuchařka

Jíst podle této kuchařky znamená jíst zdravě. A není to jen způsob stravování, je to i jiný životní styl, vzorec založený na venkovském životě, kde byli lidé zvyklí jíst, co se právě urodilo, a užívat si jídlo společně. Takový přístup zdůrazňuje sezonní a výživné potraviny bez striktního režimu dietní příručky. Nezaměřuje se na ubývání na váze či nárůst svalů, ale podporuje zdravější a šťastnější životní styl. Autorka má řecko-kyperské rodiče, takže vyrůstala na dietě čerstvě sklizených a uvařených jídel a sama na sobě si ověřila, jak tradiční středomořská kuchyně prospívá zdraví. A protože se zaměřuje na sice kvalitní potraviny, ale v jednoduchých kombinacích, je i levná. Susie Theodorou sama o sobě říká, že je „líná kuchařka“, ale má spoustu skvělých nápadů na to, jak v kuchyni používat olivy, rajčata, ryby, řecký sýr, domácí humus a jednoduché dresinky. V knížce najdete i tipy, jak nakrmit víc přátel menším množstvím jídla, jak zásobovat středomořskou spižírnu tak, abyste na ni mohli být pyšní, a jak jíst sezónně. Inspirujte se středomořskou kuchyní a udělejte z každého běžného jídla hostinu.
ISBN:978-80-7617-358-3
EAN:9788076173583
Doporučená cena:399 Kč
Počet stran 192 stran
Datum vydání 24. 09. 2019
Pořadí vydání 1.
Rozměr 211 × 249 mm
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Autor: Susie Theodorou
Překladatel: Jitka Rákosníková
Nakladatelství Esence
Tématická skupina 8 - Zdravotnictví
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace