![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Sous vide se již dlouhá léta těší zasloužené pozornosti v restauracích, kterým umožňuje připravovat delikátní pokrmy dovedené k naprosté dokonalosti.
Připravte si pokrmy jako z té nejlepší restaurace
Teď ale vynálezci Nomiku, prvního cenově dostupného ponorného sous vide cirkulátoru, přicházejí s touto kuchařkou, která popisuje, jak si pokrmy jako z té nejlepší restaurace mohou pomocí metody sous vide připravit v pohodlí vlastní kuchyně i amatérští kuchaři.
Povzneste domácí vaření na úplně novou úroveň
Objevte způsob, jak uvařit lahodné a zaručeně šťavnaté krůtí maso a ochutnejte i neotřelé předkrmy – co byste řekli třeba smaženým žloutkům? V této knize najdete více než 100 receptů pro každou příležitost. Sous vide vám umožní povznést domácí vaření na úplně novou úroveň.
ISBN: | 978-80-7554-358-5 |
---|---|
EAN: | 9788075543585 |
Doporučená cena: | 489 Kč |
Počet stran | 288 stran |
Datum vydání | 06. 04. 2022 |
Pořadí vydání | 1. |
Vazba | kniha, brožovaná vazba |
Jazyk | český |
Autor: | Lisa Q. Fetterman |
Nakladatelství | ANAG, spol. s r. o. |
Tématická skupina | 2 - Společenské vědy; osvěta |