Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Sous vide pro každého – 60 osvědčených receptů na jídla pro každý den

Lisa Fetterman je ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize, Sous vide pro každého, nabízí elegantní odpověď na otázku, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři.

Seznamte se s technologií sous vide vaření

Představuje téměř kouzelnou technologii sous vide vaření, kterou ovšem lze velmi jednoduše využít i mimo prostředí luxusních restaurací. Pomocí ponorného sous vide cirkulátoru, určeného pro použití v domácích podmínkách, si můžete bez námahy a jen s minimem času předpřipravit domácí „polotovary“, z nichž pak v průběhu týdne v pár minutách vykouzlíte lahodné jídlo.

Skvělý pomocník při přípravě jekéhokoliv jídla

V jednotlivých tematicky zaměřených kapitolách je vždy nejdříve popsán tzv. master recept, neboli základní postup pro sous vide úpravu konkrétní suroviny, na který navazuje několik spin-off receptů, jenž tyto „domácí polotovary“ využívají jako základ pro finální pokrm. Pomocí metody sous vide si tak můžete bez námahy a rizika neúspěchu připravit například Opilé nudle, Marockou quinoovou misku s grilovanou mrkví a harissou, Čokoládovo-malinový parfait nebo Zmrzlinové sendviče. Tato kniha vám bude skvělým pomocníkem při přípravě jakéhokoliv jídla!

ISBN:978-80-7554-282-3
EAN:9788075542823
Doporučená cena:399 Kč
Počet stran 200 stran
Datum vydání 10. 11. 2020
Pořadí vydání 1.
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Autor: Lisa Q. Fetterman
Nakladatelství ANAG, spol. s r. o.
Tématická skupina 2 - Společenské vědy; osvěta
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace