Remosku používaly už naše babičky a co v ní upekly za dobroty... I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci. Uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie. Nejen proto remoska začíná být v našich domácnostech čím dál více oblíbená. Můžeme v ní připravit pokrm pro celou rodinu v jedné nádobě, bez zbytečného nepořádku a mnohdy chutněji než v klasické troubě. A je to praktický pomocník nejen do domácnosti, ale i na chatu, chalupu a všude tam, kde nemáme klasickou troubu.
ISBN: | 978-80-7322-241-3 |
EAN: | 9788073222413 |
Doporučená cena: | 349 Kč |
Počet stran |
216 stran |
Rozměr |
170 x 240 mm |
Datum vydání |
09. 11. 2022 |
Pořadí vydání |
1. |
Jazyk |
český |
Vazba |
pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Autor: |
Alena Doležalová |
Nakladatelství |
Nakladatelství Dona s.r.o. |
Tématická skupina |
999 - nezařazeno |