![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často také kasein (mléčná bílkovina).
K vyléčení nemoci nestačí pouhé vysazení lepku
Autoři v této informacemi a recepty nabité knize objasňují příčiny nesnášenlivosti lepku a její důsledky a detailně popisují zásady zdravé, zejména bezlepkové stravy. K vyléčení nemoci totiž nestačí pouhé vysazení lepku, neboť hlavní příčina mnoha onemocnění spočívá v poškození střeva. Je proto třeba konzumovat takovou stravu, která nezatěžuje střevo ani další orgány, jako jsou játra či slinivka břišní, a zároveň pomáhá obnovovat střevní sliznici.
Mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin
V knize najdete mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin, od snídaní, přes polévky a hlavní jídla až po dezerty, díky nimž bude vaše strava nejen chutná a pestrá, ale současně bude mít léčebný a preventivní účinek na vaše střeva a celý zažívací systém.
ISBN: | 978-80-7554-337-0 |
---|---|
EAN: | 9788075543370 |
Doporučená cena: | 399 Kč |
Počet stran | 336 stran |
Datum vydání | 06. 12. 2021 |
Pořadí vydání | 1. |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Autor: | MUDr. Vladimíra Strnadelová |
Autor: | Jan Zerzán |
Nakladatelství | ANAG, spol. s r. o. |
Tématická skupina | 8 - Zdravotnictví |