Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Radost z bezlepkové stravy – Zdravé vaření bez lepku a bez mléka

V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často také kasein (mléčná bílkovina).

K vyléčení nemoci nestačí pouhé vysazení lepku

Autoři v této informacemi a recepty nabité knize objasňují příčiny nesnášenlivosti lepku a její důsledky a detailně popisují zásady zdravé, zejména bezlepkové stravy. K vyléčení nemoci totiž nestačí pouhé vysazení lepku, neboť hlavní příčina mnoha onemocnění spočívá v poškození střeva. Je proto třeba konzumovat takovou stravu, která nezatěžuje střevo ani další orgány, jako jsou játra či slinivka břišní, a zároveň pomáhá obnovovat střevní sliznici.

Mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin

V knize najdete mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin, od snídaní, přes polévky a hlavní jídla až po dezerty, díky nimž bude vaše strava nejen chutná a pestrá, ale současně bude mít léčebný a preventivní účinek na vaše střeva a celý zažívací systém.

ISBN:978-80-7554-337-0
EAN:9788075543370
Doporučená cena:399 Kč
Počet stran 336 stran
Datum vydání 06. 12. 2021
Pořadí vydání 1.
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Autor: MUDr. Vladimíra Strnadelová
Autor: Jan Zerzán
Nakladatelství ANAG, spol. s r. o.
Tématická skupina 8 - Zdravotnictví
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace