Cílem učebnice je vštípit žákům praktické jazykové dovednosti potřebné ve styku s hostem a seznámit je se základy německé gramatiky. V souladu s požadavky praxe je věnována zvýšená pozornost popisu jídel a technologickým postupům jejich přípravy.
Tato učebnice je určena učebním oborům kuchař, číšník a gastronomie na středních odborných učilištích. Jejím cílem je vštípit žákům praktické jazykové dovednosti potřebné ve styku s hostem a seznámit je se základy německé gramatiky.
Obsahuje: 27 lekcí
ISBN: | 978-80-87865-79-8 |
EAN: | 9788087865798 |
Doporučená cena: | 429 Kč |
Počet stran |
280 stran |
Pořadí vydání |
4. |
Vazba |
kniha, brožovaná vazba |
Jazyk |
český, německý |
Autor: |
Věra Höppnerová |
Nakladatelství |
Ekopress, s.r.o. |
Tématická skupina |
12 - Jazykověda a literární vědy |