Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Kreativní metody v inovacích

Publikace představuje a rozebírá jednotlivé kreativní techniky managementu inovací, tak jak jsou aktuálně využívány v inovační praxi. Jednotlivé metodiky a přístupy představují velice flexibilní nástroje, které si mohou firmy adaptovat podle své potřeby a podnikatelského zaměření. Jednotlivé metody lze v rámci komplexnějších inovačních projektů i efektivně kombinovat. Metody jsou vesměs konstruovány tak, aby je zvládl každý pracovník po nezbytném zaškolení. Metody nejsou založeny na složité matematické podpoře, čímž se otvírá prostor k jejich využití i pro intuitivně založené a uvažující pracovníky. Jednotlivé kreativní metody jsou seřazeny do logických kategorií dle svého účelu. Pro snazší pochopení principů fungování jednotlivých metod využívají autoři v maximálně možné míře vizualizace formou obrázků a grafů. Kniha se svým pojetím vymyká existujícím publikacím, které jsou z velké části zaměřeny deskriptivně. Publikace se snaží propojit existující teoretické poznatky publikované v manažerské literatuře s vlastními empirickými poznatky získanými jak v průběhu mnohaleté praxe v průmyslových podnicích, tak vlastní konzultační a edukační činností. Tyto poznatky a zkušenosti jsou syntetizovány do normativních postupů, které poskytují manažersky ověřený návod, jak jednotlivé kreativní metody používat. Tyto přístupy dokresluje řada praktických příkladů realizovanými autory publikace, případně převzaty z „best practices“ ostatních firem. Popis a rozbor metod je doplněn seznamem doporučené literatury, která se předmětnou problematikou
ISBN:978-80-245-2322-4
EAN:9788024523224
Doporučená cena:492 Kč
Počet stran 350 stran
Rozměr 176x250 mm
Datum vydání 20. 02. 2020
Pořadí vydání 1. vydání
Jazyk český
Vazba měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Autor: Miroslav Špaček
Autor: Karel Červený
Nakladatelství Vysoká škola ekonomická v Praze, Nakladatelství Oeconomica
Tématická skupina 999 - nezařazeno
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace